Royal FloraHolland op zoek naar nieuw RvC-lid

Royal FloraHolland op zoek naar nieuw RvC-lid

De Raad van Commissarissen (RvC) van Royal FloraHolland zoekt kandidaten voor de functie van lid-commissaris per 1-1-2024. Er ontstaat een vacature omdat RvC-voorzitter Jack Goossens in december afscheid neemt conform het schema van aftreden.

Jack Goossens: “De leden van de RvC worden benoemd door de Ledenraad. De RvC houdt toezicht en benoemt ook de directie. Met de Ledenraad, RvC en directie zijn de drie partijen genoemd in de governance structuur van de coöperatie. De RvC is heel divers samengesteld, met een heel belangrijke inbreng van kwekers als lid-commissaris. Het lidmaatschap van de RvC kost tijd, maar je krijgt er veel voor terug.”

De vacature is voor een commissaris uit de kring van leden van de coöperatie. De RvC bestaat uit negen leden, waarvan vijf lid-commissarissen en vier externe leden. De RvC gaat nu op zoek naar geschikte kandidaten. Leden kunnen ook zichzelf aanmelden of anderen aanbevelen. Geïnteresseerden kunnen tot uiterlijk 28 april a.s. hun interesse kenbaar maken bij het secretariaat van de RvC via rvc@royalfloraholland.com.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v