Nieuwe werkplekken vervangen Afmijnzaal D

Nieuwe werkplekken vervangen Afmijnzaal D

Afgelopen vrijdag 29 september was de laatste dag waarop inkopers hun producten vanuit afmijnzaal D bij Royal FloraHolland konden kopen. Een historische gebeurtenis, want hiermee is er een einde gekomen in Naaldwijk aan het inkopen van producten vanuit een afmijnzaal.

"Onder de inkopers van afmijnzaal D is er in de maanden voorafgaand aan de sluiting van afmijnzaal D geïnventariseerd of er nog behoefte is aan een inkoop-werkplek binnen Naaldwijk. Deze behoefte bestond er en zo zijn we aan de slag gegaan om een andere koperswerkplek te creëren. Op de 7e verdieping van het Fleurcenter is een deel van het restaurant ingericht om 32 kopers faciliteiten te bieden zodat ze op een goede manier hun inkopen kunnen doen: nieuw meubilair, aansluitingen voor KOA-netwerk, 3 grote beeldschermen en koffie faciliteiten zorgen toekomstbestendige werkomgeving. Op een aantal kleine uitdagingen na, zijn de kopers tevreden over hun nieuwe werkplek."

Royal FloraHolland heeft inkopers ruim 2 weken de tijd gegeven om aan hun nieuwe werkplek te wennen door zowel afmijnzaal D als de 7e verdieping in het Fleurcenter beschikbaar te houden. Sommige inkopers hebben direct de overstap gemaakt naar hun nieuwe werkplek, andere kopers zijn tot de laatste dag afmijnzaal D trouw gebleven, zo laat de veiling weten. Sinds maandag 2 oktober is de nieuwe koperswerkplek in het Fleurcenter de centrale plek voor inkopen in Naaldwijk.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v