Marc Driessen nieuwe President Fleuroselect

Marc Driessen nieuwe President Fleuroselect

Fleuroselect, de internationale organisatie voor de sierplantensector, stelt met trots de nieuwe President Marc Driessen, CEO Beekenkamp Ornamentals, voor. Driessen werd verkozen tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in juli 2023 en neemt de functie waar sinds 1 januari 2024. Hij volgt hiermee Karol Pawlak op, eigenaar van Vitroflora.

Driessen maakt sinds 2019 deel uit van de Raad van Bestuur waarin hij de business unit Productie & Distributie vertegenwoordigde. Tevens vervulde hij de afgelopen vijf jaar de rol van Vice-President van de organisatie. 

Karol Pawlak: “Marc is altijd een waardevolle steun geweest tijdens mijn presidentschap. Dankzij zijn uitgebreid netwerk, sterk doorzettingsvermogen en scherpe visie is hij de perfecte kandidaat om Fleuroselect naar de toekomst te leiden."

Marc Driessen: “ Karol heeft uitzonderlijk werk geleverd door de organisatie tijdens een onrustige periode met onder meer corona en een energiecrisis heen te loodsen. We zijn hem zeer dankbaar voor alle tijd, expertise en enthousiasme die hij aan de organisatie heeft gewijd. Ik ben trots de teugels te mogen overnemen en kijk ernaar uit om met iedereen samen te werken.”

Ann Jennen, secretaris-generaal Fleuroselect: “ Dankzij zijn eerdere deelname in het bestuur en vijf jaar ervaring als vice-voorzitter kent Marc de ins en outs van de organisatie als geen ander. Het secretariaat kijkt er naar uit om de uitstekende werkrelatie met hem voort te zetten en de activiteiten van de organisatie verder te ontwikkelen.”

Thomas Bousart vice-president
Thomas Bousart, Manager Sales & Marketing Europe & Emerging Markets bij Benary, is door de Raad van Bestuur benoemd om Marc Driessen op te volgen als Vice-President. Met eerdere werkervaring bij Syngenta Flowers en Dümmen Orange heeft Bousart een gedegen kennis van de sierteeltsector, een duidelijke visie op onze organisatie en uitstekende connecties binnen de branche. Bousart maakt sinds 2016 deel uit van het bestuur.

Thomas Bousart: “Gezien Benary een van de grotere veredelaars in Europa en medeoprichter van Fleuroselect is, ben ik er trots op vice-president van de organisatie te worden. Ik kijk er naar uit om samen met Marc, de Raad van Bestuur en het secretariaat de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen.”

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen