J&N Blumen onderdeel van Floral Trade Group

J&N Blumen onderdeel van Floral Trade Group

J&N Blumen is met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2023 onderdeel van Floral Trade Group. Naast het al in dit segment opererende Extraflora wordt de Full Service Merchandise tak binnen Floral Trade Group hiermee verder versterkt.

Door een optimale samenwerking tussen J&N en Extraflora en de ondersteuning vanuit FTG kan er meer focus richting klanten en assortiment worden aangebracht. Bovendien vullen J&N en Extraflora elkaar op meerdere fronten aan. Waar J&N sterk is in het planten assortiment, onderscheidt Extraflora zich in het bloemen assortiment. Daarnaast belevert J&N met name supermarkten in Zuid Duitsland, waar Extraflora in Oost-Duitsland goed is ingevoerd.

“Onder het full service merchandise concept worden supermarkten volledig ontzorgt in levering, presentatie en daarmee de beleving voor de consument van het bloemen en plantenschap. Een breder fundament zorgt voor een groter draagvlak voor investeringen die leiden tot een uitgekiend assortiment en een duurzaam rendement voor de supermarkt”; aldus Anton van der Plas (directeur full service merchandise). “Door de aansluiting bij Floral Trade Group hoeven wij minder organisatorisch bezig te zijn, hierdoor kunnen wij meer tijd aan onze klanten en merchandisers, die de klanten beleveren, besteden”; vullen Cees Noort en Ernst Jonkers (J&N) aan.

J&N en Extraflora betrekken samen de accommodatie van J&N in Rijnsburg, van waaruit de productontwikkeling, inkoop, logistieke verwerking en adminstratie plaatsvindt. Dit gebeurt mede met ondersteuning van het retail bedrijf van Floral Trade Group Retail Flowers & Plants. De directie over de full service merchandise tak wordt gevoerd door Anton van der Plas. Cees Noort en Ernst Jonkers blijven verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele zaken.

J&N Blumen is een exporteur van bloemen en planten die met name supermarkten ontzorgt. Binnen het concept full service merchandise neemt  J&N Blumen de complete levering, presentatie en beleving rondom het bloemen- en plantenschap voor hun rekening. Door het leveren en presenteren van een uitgekiend assortiment realiseert J&N Blumen een zorgeloos rendement voor de supermarkt ondernemer in een uitdagende categorie. J&N is gevestigd op het terrein van Royal FloraHolland in Rijnsburg.

Floral Trade Group bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijven die allemaal een eigen klantfocus hebben. Geworteld in de tradities van een familiebedrijf, levert deze familie van bedrijven een compleet assortiment bloemen, planten en decoratiematerialen aan bloemisten, supermarkten, groothandels, tuincentra en e-tailers. Vanuit de hoofdlocatie in Rijnsburg en vele vestigingen in Europa, zetten ruim 1.100 medewerkers zich dagelijks in om beloften waar te maken en afnemers te ontzorgen. En dat al meer dan 50 jaar mét succes.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v