Groot onderhoud koeling FloraHolland Naaldwijk

Groot onderhoud koeling FloraHolland Naaldwijk

Vanaf 10 juli start Royal FloraHolland in Naaldwijk met de voorbereidingen voor groot onderhoud aan de koelinstallaties aan de Elsenzijde. De koelinstallatie moet daartoe tijdelijk buiten werking zijn. "Daarom richten we een bouwplaats in en plaatsen we aan de Elsenzijde een tijdelijke koelvoorziening (in containers). Zo kan de operatie veilig doordraaien tijdens het onderhoud, en kunnen we gewoon de dienstverlening bieden (aanvoeren, distributie) die je gewend bent."

De werkzaamheden starten vanaf 10 juli, te beginnen met het inrichten van de bouwplaats en plaatsen van de tijdelijke koelinstallatie. Dit duurt tot eind augustus. Dan begint het groot onderhoud aan de bestaande koelinstallaties. Begin 2024 is het onderhoud volledig afgerond en de tijdelijke installatie verwijderd. "We werken samen met ervaren partijen, waaronder KH Engineering, om de werkzaamheden zorgvuldig en met zo min mogelijk hinder voor alle partijen te laten verlopen. Daarbij garanderen we te allen tijde de veiligheid van iedereen die in de omgeving van de koelinstallaties is/werkt."

Wat merkt de omgeving van de werkzaamheden?
De bouwplaats en tijdelijke koelinstallatie zijn zichtbaar en nemen ruimte in aan de Elsen- en Dijkzijde. Met name gedurende opbouw en afbouw van de tijdelijke installatie is er veel activiteit zichtbaar. "De werkzaamheden doen we zoveel als mogelijk buiten de drukste tijden om. Onze locatie is gewoon toegankelijk en de dienstverlening wijzigt niet. Gedurende de werkzaamheden is er sprake van terrein- en wegafzettingen en alternatieve routes. We zorgen voor tijdige berichtgeving en aanduiding op locatie."

Lees hier meer over de werkzaamheden

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v