Directeur Ron de Lange vertrekt bij Evanthia

Directeur Ron de Lange vertrekt bij Evanthia

De directie van Evanthia laat weten dat Managing Director Ron de Lange na ruim 5 jaar de organisatie op 1 oktober a.s., gaat verlaten. Het team van het Westlandse veredelingsbedrijf bedankt De Lange voor zijn inzet en betrokkenheid en wenst hem succes en alle goeds met de gekozen vervolgstap in zijn carrière.

"Ron heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de groei van Evanthia de afgelopen jaren. Onder zijn operationele leiding heeft de organisatie mooie stappen gezet." De werkzaamheden van Ron zullen vooralsnog binnen directie- en managementteam worden opgevangen.

Evanthia B.V.
Evanthia presenteert sterke en originele genetica binnen pot- & perkplanten, tropische planten en snijbloemen, aangevuld met een brede en deels exclusieve selectie van topproducten van andere veredelaars. Met een steeds groeiend netwerk van productie-, verkoop- en distributiepartners levert Evanthia wereldwijd startmateriaal van hoge kwaliteit. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om de kweker in een goede marktpositie te brengen en samen met ketenpartners te werken aan gezamenlijk succes.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen