Boek over geschiedenis Heemskerk Flowers

Boek over geschiedenis Heemskerk Flowers

Heemskerk Flowers brengt een boek uit genaamd ‘Passie voor Heemskerk Flowers’, waarin de nadruk ligt op de beginjaren en de tijd in het vorige pand van het bedrijf. Tijdens een barbecue wordt het boek uitgereikt aan (de familie van) de medewerkers die erin worden vermeld.

Ter gelegenheid van het 60 jarige bestaan van Heemskerk Flowers zijn eerder de magazines ’60 Years growing together’ en ’60 jaar lang een familie’ uitgekomen. In deze magazines ligt de nadruk op de laatste jaren, vooral de jaren vanaf 1999, welke zich afspelen in het huidige pand. Sander Wolthaus (zoon van overleden medewerker Daan Wolthaus) wees erop dat vele medewerkers van het eerste uur hierin ontbraken, terwijl ook zij juist hebben meegeholpen het bedrijf groot te maken. Hierdoor is het idee ontstaan om dit boek te maken, waarin de nadruk ligt op de beginjaren en de tijd in het vorige pand van Heemskerk Flowers.

Veel medewerkers van het eerste uur hebben hun bijdrage aan het boek verleend. Het boek staat dan ook vol met persoonlijke verhalen van deze medewerkers. Mede door hun passie voor hun werk (destijds) is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de hedendaagse bloemen- en plantenexport. Dick van Bommel, schrijver van het boek en tevens medewerker van het eerste uur, overhandigde het eerste boek aan Sander Wolthaus. Alle personen die in het boek vermeld staan en de directie ontvingen opvolgend ook het boek. Voor al het personeel lagen er ook boeken klaar.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v