Anita Bonder nieuwe CHRO Royal FloraHolland

Anita Bonder nieuwe CHRO Royal FloraHolland

Op 16 oktober 2023 start Anita Bonder als Chief Human Resources Officer (CHRO) van Royal FloraHolland. In deze rol maakt zij deel uit van het Management Team van Royal FloraHolland. Zij volgt Anja de Bree op die eerder dit jaar afscheid nam.

Anita Bonder heeft een zeer ruime ervaring als HR directeur en HR manager. Zij heeft een track record bij grote internationale ondernemingen in de pluimvee- en verpakkingsindustrie, alsmede in de logistiek. In haar vorige functies heeft zij ruime ervaring opgedaan op het gebied van organisatietransformatie, cultuurverandering met een focus op duurzaamheid en de verschillende aspecten van veiligheid. Haar laatste functie was CHRO bij Meyn Food Processing Technology.

Steven van Schilfgaarde, CEO Royal FloraHolland, is verheugd over de komst van Bonder: “De kwaliteiten en ervaring van Anita sluiten uitstekend aan bij Royal FloraHolland. Zij is vertrouwd met de wereld van zowel onze collega’s in de logistieke operatie als die op kantoor. HR is voor ons een heel belangrijke portefeuille. Van haar brede ervaring opgedaan in andere sectoren zullen we ook als MT profiteren. Ik wens haar veel succes en plezier toe in haar functie bij Royal FloraHolland.”

Anita Bonder: “Voor mij is de overstap naar Royal FloraHolland er één waar ik me enorm op verheug. Meewerken aan de toekomst voor deze mooie organisatie waar zo veel mensen direct en indirect bij betrokken zijn is een voorrecht. Gezamenlijk groeien en ontwikkelen is de uitdaging die ik graag aanga.”

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v