Van der Ende Group sponsor LTC Naaldwijk

Van der Ende Group sponsor LTC Naaldwijk

Al jaren zijn Van der Ende Group en LTC Naaldwijk trouwe partners. Mede dankzij de ondersteuning van het bedrijf heeft LTC Naaldwijk zich kunnen ontwikkelen tot de tennis- en padelvereniging die zij nu is: een bloeiende en groeiende vereniging met ruim 1.600 leden, waaronder bijna 300 jeugdleden. Een vereniging die een ontmoetingsplaats is voor jong en oud, voor tennissers en padellers, voor recreatieve spelers, maar ook voor toptennis.

"Met trots kondigen we dan ook aan dat wij, Van der Ende Group, voor de komende twee jaar onze naam verbinden aan het Eredivisie Team Gemengd van LTC Naaldwijk. In mei en juni zal het team onder de naam Van der Ende Group LTC Naaldwijk strijden om het landskampioenschap van Nederland. Met topspelers zoals Nederlands kampioene Suzan Lamens, Michaëlla Krajicek, Eva Vedder, Jelle Sels, Pieter de Lange en Brian Bozemoj heeft het team wederom een sterk herkenbare nationale en regionale basis."

Als innovator, producent en leverancier van technische oplossingen op het gebied van klimaat, water, vloeistof en filtratietechniek, behoort Van der Ende Group tot de top in haar segment. "LTC Naaldwijk, als vereniging die behoort tot de top van Nederland, vormt een perfecte match met ons. Wij zijn partners die gezamenlijk vol vertrouwen bouwen aan een mooie toekomst. Partners die talenten de kans bieden zich te ontwikkelen en hun dromen waar te maken!"

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!