Tomatoworld en Van der Ende langer partners

Tomatoworld en Van der Ende langer partners

Tomatoworld en Van der Ende Group zijn verheugd om de verlenging van hun partnerschap aan te kondigen, met een sterke focus op het bevorderen van innovatie en duurzaamheid binnen de tuinbouwsector. Dit strategische partnerschap, dat zich uitstrekt over verschillende jaren, heeft geleid tot opmerkelijke vooruitgang in het efficiënter maken van tuinbouwprocessen en het bevorderen van milieuvriendelijke oplossingen.

In de kas van Tomatoworld wordt de Airmix van Van der Ende Group gebruikt, waardoor kaslucht met een gesloten schermdoek gestuurd kan worden geventileerd en ontvochtigd. Hierdoor wordt een optimaal gelijkmatig kasklimaat bereikt, zowel horizontaal als verticaal.
 
Joyce van Dalen, Operationeel manager van Tomatoworld, benadrukte het belang van dit partnerschap en verklaarde: "We zijn verheugd om ons partnerschap met Van der Ende Group voort te zetten. Hun expertise op het gebied van duurzame water- en klimaatoplossingen is van onschatbare waarde gebleken voor onze inspanningen om de tomatenteelt te verbeteren. Samen streven we naar innovatie die niet alleen de sector moderniseert, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst."
 
Micha van Nieuwkerk, CEO van Van der Ende Group, voegde daaraan toe: "De verlenging van ons partnerschap met Tomatoworld is een bevestiging van onze gezamenlijke toewijding aan vooruitgang en duurzaamheid in de tuinbouwsector. We zijn vastbesloten om onze krachten te blijven bundelen om baanbrekende oplossingen te ontwikkelen die niet alleen de bedrijfseconomie verbeteren, maar ook positieve ecologische impact hebben."
 
Door middel van gezamenlijke onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen, trainingen en kennisuitwisseling streven Tomatoworld en Van der Ende Group ernaar om de tuinbouwsector te blijven transformeren en een model te worden voor duurzame praktijken. Hun gedeelde doel is om bij te dragen aan een toekomst waarin de voedselproductie efficiënter en milieuvriendelijker wordt.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v