AVV-stemming voor handelaren verlengd

AVV-stemming voor handelaren verlengd

Handelaren in bloemen en planten krijgen nog tot en met 28 januari de mogelijkheid om hun stem uit te brengen voor de invoering van een Algemeen Verbindend Verklaring (AVV). Bloemenbureau Holland heeft besloten om de online stemming met een week te verlengen om handelaren voldoende kans te geven deel te nemen. Vorige week kwam de stemming voorzichtig op gang en is besloten tot een extra stemweek om verzekerd te zijn van een zo breed mogelijk draagvlak.

Met een AVV dragen alle kwekers en handelaren bij aan de collectieve marketing- en communicatie-activiteiten van Bloemenbureau Holland en versterken zo gezamenlijk de kracht en toekomst van de Nederlandse sierteeltsector. Kwekers hebben in april 2023 in grote meerderheid ingestemd met een AVV. Handelaren kunnen nu tot en met 28 januari stemmen.

Om deel te kunnen nemen ontvingen handelaren begin vorige week via de e-mail een uitnodiging van onderzoeksbureau Motivaction. Stemgerechtigd is de eigenaar, directeur of directeur-grootaandeelhouder. Wie – na controle van de spambox - geen uitnodiging heeft ontvangen, kan zich via de website van Bloemenbureau Holland alsnog aanmelden.

Meer informatie over de AVV is te vinden op de website van Bloemenbureau Holland. Net als informatie over de nieuwe koers voor de komende jaren.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!