Deliflor opent nieuwe vestiging in Japan

Deliflor opent nieuwe vestiging in Japan

Op woensdag 22 mei heeft de officiële opening van de nieuwe vestiging van Deliflor Japan plaatsgevonden. De ceremonie werd bijgewoond door vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassade, lokale overheidsinstanties, installateurs, veilingen, de Beekenkamp Group, evenals telers en handelaren van bloemen.

De nieuwe ruimere opzet van de testfaciliteit maakt gebruik van zowel Japanse als Nederlandse innovatieve ideeën en technieken en dient als voorbeeld voor lokale chrysantentelers. Daarnaast biedt deze uitbreiding Deliflor Chrysanten de mogelijkheid om haar sterke positie in de Aziatische markt verder te versterken.

Tijdens de openingsceremonie benadrukten verschillende sprekers het belang van de tuinbouwsector, de noodzaak van innovatie binnen de Japanse bloementeelt en het succes van internationale samenwerking en kennisuitwisseling.

Na de officiële lintknipceremonie kregen de talrijk aanwezige gasten een rondleiding door de kas. De bewondering voor de nieuwe rassen, de vele gestelde vragen en de waardevolle discussies die daarop volgden, maakten het evenement tot een groot succes voor Deliflor.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!