Floorcleaner+ reinigt waterdoorlatende vloeren

Floorcleaner+ reinigt waterdoorlatende vloeren

Royal Brinkman introduceert in samenwerking met ErfGoed en Pullens MT de Floorcleaner+. Deze machine is speciaal ontwikkeld om het gronddoek van ErfGoed teeltvloeren optimaal en grondig te reinigen. Algen, bacteriën en schimmels worden op een natuurlijke manier gedood, zonder het gebruik van chemische middelen. Hiermee kan een teler de teelt weer schoon starten met een goede waterafvoer en een verlaagd risico op ziekten en plagen.

Hygiëne in de kas is steeds belangrijker, door de teelt schoon te beginnen met een optimale drainage krijgen ziekten en plagen minder kans. Wanneer een teler gebruik maakt van een ErfGoedVloer welke voor een optimaal groeiklimaat en uniforme watergift zorgt, profiteren algen en onkruid ook van dit gunstige microklimaat. Door middel van een dieptereiniging met de Floorcleaner+ kan een teler nu elke teelt weer schoon beginnen.

Gebruik
De heetwater hogedrukreinigingsmachine Floorcleaner+ is eenvoudig in gebruik en onderhoud. De machine zorgt voor een grondige reiniging van ErfGoed teeltvloeren met enkel heet water. Het hete water wordt door de machine met hoge druk op de vloer gespoten. De roterende borstels reinigen de vloeroppervlakte intensief. De krachtige zuigfunctie zorgt ervoor dat het losgekomen vuil direct opgezogen wordt, met een schoon en hygiënisch resultaat.

Voordelen
De Floorcleaner+ doodt algen, bacteriën en schimmels zonder het gebruik van chemische reinigings- of ontsmettingsmiddelen. Met een schone teeltvloer maak je een vrijwel ziektevrije start van de teelt. Niet alleen de toplaag van de vloer wordt gereinigd, ook onder het gronddoek dringt de heetwater reiniging door. In tegenstelling tot het schoonmaken van de vloer door middel van het afspuiten met hogedruk, raakt het gronddoek niet beschadigd en wordt het vuil niet verder verspreid in de kas. Het vuil wordt gelijktijdig opgezogen, samen met aanwezige algen, schimmels en bacteriën. Doordat de teeltvloer schoon is, blijft de waterdoorlaatbaarheid van de ErfGoedVloer optimaal.

Samenwerking
Royal Brinkman, ErfGoed en Pullens MT hebben de krachten gebundeld om dit product in de markt te kunnen zetten. Steven Timmers, Productmanager Mechanisatie bij Royal Brinkman geeft aan: “Het verbeteren van de algehele hygiëne in de kas draagt bij aan een gezonder gewas. Door aan de voorkant schoner te beginnen, hoef je tijdens de teelt minder bij te sturen. Samen de tuinbouw verbeteren past in de strategie van Royal Brinkman.”

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v