Ontvang een verrassing op de Orchid Inspiration Days

Ontvang een verrassing op de Orchid Inspiration Days

Nog één week en dan is het zover; dan openen maar liefst elf enthousiaste en gepassioneerde orchideeënspecialisten hun deuren tijdens de Orchid Inspiration Days. Ga op reis door de wereld van de orchidee en laat je verwonderen door al het moois. Bezoek alle deelnemende kwekers en ontvang achteraf een mooie beloning.

Mede door de maatregelen van de afgelopen jaren, is de Orchid Inspiration Days 2023 te bezoeken op afspraak. Hierdoor kunnen bezoekers hun afspraken bij de verschillende deelnemers op elkaar afstemmen en zijn zij er zeker van dat de kweker écht de tijd voor hen neemt. Ieder bedrijf dat álle kwekers tijdens het orchideeënevent bezoekt, krijgt een verrassing die absoluut de moeite waard is. De organisatoren van OID nemen de week na het evenement contact op met de winnende bedrijven, waarna de beloning in ontvangst genomen kan worden.  

Aanmeldingen stromen binnen
De deelnemende kwekers zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen en de aanmeldingen stromen binnen. Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds aanmelden voor hun bezoek aan de Orchid Inspiration Days. Bezoek de website van Orchid Inspiration Days, zoek de kwekerij naar jouw keuze en plan je afspraak in. De deelnemende kwekers heten je van harte welkom tussen 7 en 16 juni.  

Over Orchid Inspiration Days
Orchid Inspiration Days is uitgegroeid tot hét jaarlijkse orchideeën inspiratie evenement van Nederland. Het richt zich op de internationale vakgerichte klant en biedt de nieuwste variëteiten, productconcepten en volop inspiratie op het gebied van de orchidee. Kijk voor meer informatie op orchidinspirationdays.com.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v