Westland Safari zet het Westland op de kaart

Westland Safari zet het Westland op de kaart

Westland Safari is een nieuw initiatief voortgekomen uit een netwerkbijeenkomst van Bezoek Westland waarbij Westlandse bedrijven de krachten bundelen om het Westland nog beter op de kaart te zetten als toeristische locatie.

Westland Safari is een unieke bustour die bezoekers van alle leeftijden meeneemt op een avontuur door het Westland. De tour start bij The Vineyard waar ook de druivenkassen bekeken kunnen worden. Met de bus worden twee kwekerijen (Dr. Green Aloë vera en De Bakker Tomaten) bezocht. Onderweg vertelt een gids over de streek. De eerste safari is woensdagochtend 3 mei a.s. De tour is ook er voor bezoekers uit het hele land en is ook erg leuk voor Westlanders. Er worden dit jaar 10 safari’s ingepland.

Gastvrouwen en/of -heren gezocht
Er wordt nog gezocht gastheren en/of -vrouwen die het leuk vinden om over de streek te vertellen tijdens de busrit. Ook ben je het aanspreekpunt zodat alles goed verloopt. Ben je trots op de streek en laat je dit graag aan anderen zien? Neem dan vooral contact op via info@westlandsafari.nl. “Ik ben heel blij dat dit initiatief start. Vanuit Bezoek Westland richten wij ons steeds meer op agrotoerisme en daar sluit dit perfect op aan. Ik vind het heel mooi om te zien dat dit project na onze netwerkbijeenkomst is opgepakt door Ruud van Mil (De Tuinderij), Roel de Bakker (Bakkie Fietsen) en Freek Wesstein (Dr. Green Aloë vera)”, aldus Jeroen Beelen van Bezoek Westland. 

Ga voor data en tickets naar www.westlandsafari.nl.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v