Top 5 trouwbloemen

Top 5 trouwbloemen

Bloemenmeisjes, tafelstukken, corsages, centerpieces en niet te vergeten hét bruidsboeket. Bloemen spelen een onmiskenbare rol bij een bruiloft. Maar voor welke bloemen kies jij?

Laat je inspireren door de top 5 trouwbloemen van Decorum en droom weg bij de ontworpen trouwstukken van de designers.

Pioenrozen
Pioenrozen zijn een populaire bloemkeuze voor bruiloften. De Pioenrozen staan bekend om hun grote en weelderige bloemblaadjes. Met de romantische en majestueuze uitstraling worden ze ook wel de koningin van de bloemen genoemd en wij begrijpen wel waarom. 😉 Pioenrozen symboliseren liefde, geluk en voorspoed, wat ze een mooie keuze maakt voor een huwelijksceremonie. Ze zijn perfect voor een lente- of zomerbruiloft en kunnen worden gebruikt in boeketten, corsages, tafeldecoraties en als bloemen in het haar. Ze kunnen ook worden gecombineerd met andere bloemen voor een prachtig boeket dat past bij de kleuren van de bruiloft. Pioenen zijn er in verschillende kleuren waaronder: roze, rood, wit en geel.

Celosia
Celosia bloemen zijn een mooie bloemkeuze voor bruiloften vanwege hun unieke zachte, pluizige textuur en vorm. De betekenis van Celosia bloemen is onsterfelijkheid, loyaliteit en liefde, wat ze een prachtige toevoeging maakt aan een huwelijksceremonie. Celosia bloemen kunnen worden gecombineerd met andere bloemen en groen om mooie boeketten, tafeldecoraties en corsages te creëren die perfect passen bij de kleuren en thema van jouw bruiloft. De Celosia is in verschillende kleuren te kiezen zoals: roze, groen, oranje, geel en rood.

Lisianthus
Lisianthus bloemen hebben een delicate en romantische feeling. De betekenis van Lisianthus bloemen is vaak dankbaarheid en waardering. Lisianthus bloemen kunnen worden gecombineerd met andere bloemen, zoals Trosrozen en Pioenrozen, voor een mooie en unieke boeket of decoratie die past bij de kleuren van de bruiloft. Ze komen voor in verschillende kleuren zoals: wit, roze, paars en blauw.

Roselily
Roselily bloemen zijn een prachtige bloemkeuze voor bruiloften vanwege hun grote opvallende bloemen en geur. Roselily’s zijn eigenlijk dubbele Lelies zonder stuifmeel, waardoor ze geen vlekken achterlaten op de bruidsjurk. De Roselily staat voor zuiverheid, onschuld en betovering, klikt dat niet mooi? Roselily bloemen kunnen worden gecombineerd met andere bloemen, zoals Trosrozen en Orchideeën, voor een prachtig bloemwerk dat past bij de kleuren van de bruiloft en de stijl van de bruid. Ze komen voor in verschillende kleuren zoals: wit, roze en geel.

Ranonkel
Ranonkels zijn een populaire bloemkeuze voor bruiloften vanwege hun opvallende vorm, rijke kleuren en speelse uitstraling. De Ranonkel staat voor charme, gratie en elegantie. De bloemen van de Ranonkel kunnen worden gecombineerd met andere bloemen, zoals Pioenrozen en Eucalyptusbladeren. Hierdoor creëer je een romantische uitstraling die past bij de kleuren en thema van de bruiloft. Ze komen voor in verschillende kleuren zoals: roze, wit, geel, oranje en rood. Naast deze prachtige bloemen zijn er natuurlijk nog vele andere opties. Bekijk hier de beschikbaarheid van al onze bloemen, zodat je nooit met lege handen staat.

Meer weten over bloemen en bruiloften? Je leest het hier.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v