Witte Alstroemeria in XXL-formaat

Witte Alstroemeria in XXL-formaat

Hoe vernieuwend kan een witte Alstroemeria zijn? Royal van Zanten en Decorum kweker Together2Grow introduceren in week 23 Alstroemeria Virgin Queen, die zowel vernieuwend als verrassend is. Dankzij de intens witte kleur, maar vooral ook het XXL-formaat van de bloemen. Deze combinatie maakt Virgin Queen bijzonder aantrekkelijk en veelzijdig, zo menen beide partijen.

"Voor bloemisten is Virgin Queen een bloem waar zij - door de seizoenen heen - alle kanten mee op kunnen. Virgin Queen doet het bijvoorbeeld heel goed in frisse monoboeketten en stralend wit bruidswerk, maar ook in vrolijke trendy (pluk)boeketten. De intens witte bloemen in groot formaat laten andere bloemen heel goed uitkomen, als een wit canvas. Zelfs één enkele steel in een hoge vaas is al een feest om naar te kijken én lang van te genieten. De bloem-, tak- en bladkwaliteit van Virgin Queen zijn uitstekend", aldus Royal van Zanten.

Verdubbeling
Alstroemeria Virgin Queen is binnenkort ruim verkrijgbaar. Kwekerij Together2Grow zorgt vanaf week 23 voor de eerste aanvoer op Royal FloraHolland in Aalsmeer en Naaldwijk: in totaal 5.000 stelen per week. Vanaf week 33 start kwekerij De Hazekamp met het aanvoeren van Virgin Queen op Royal FloraHolland in Aalsmeer, waarmee de aanvoer op deze locaties wordt verdubbeld. Vanaf week 33 is Virgin Queen ook op Bloemenveiling Plantion Ede en Veiling Rhein-Maas te vinden. De Hazekamp zorgt ook daar wekelijks voor zo'n 5.000 stelen van deze stralende beauty.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v