Win 500 geënte planten!

09-09-2020    10:51   |    Goedemorgen

Wil je kans maken op 500 geënte groenteplanten? Doe dan mee aan de prijsvraag van Globe Plant. Tijdens het actuele horti thema Opkweek & Jonge Planten op Goedemorgen en Paprika Tasty Radio was het bedrijf gisteren te gast in de radiostudio in Bergschenhoek. Naast interessante gesprekken, was er ook een prijsvraag.

De vraag waarop antwoord moet worden gegeven is: Hoeveel geënte groenteplanten worden door Globe Plant jaarlijks verkocht? Zijn dat er 1 miljoen, 2,5 miljoen of 4 miljoen?

Je kunt jouw antwoord mailen aan de redactie van Goedemorgen. Insturen kan tot en met a.s. dinsdag.
Prijswinnaars worden bekend gemaakt via deze nieuwsbrief en op Paprika Tasty Radio. Meespelen kan ook via de Instastory van Goedemorgen_Hortibiz. Meedoen aan de prijsvraag wordt sowieso beloond met een paar originele Globe Plant-sokken. Dus doe snel mee!

Wil je alles weten over Globe Plant? Luister dan hier de radio-uitzending terug.

Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is om dagelijks mee te luisteren met Paprika Tasty Radio. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Tegenspraak op het werk

Niemand vindt het leuk om te horen wat er fout gaat. En zeker niet als je leidinggevende bent. Maar wie niet...

Instagram: Punki Lune

Joyce Lansbergen toont op Instagram vol trots de Punki Lune. De gerbera maakt deel uit van het nieuwe...