Westlandse lelies voor ruiters in Duitsland

11-06-2019    11:19   |    Goedemorgen

De Cross Country Days-Military in Ostbevern (D) werd dit jaar wederom opgefleurd met Westlandse lelies, aangeboden door Van den Bos Flowerbulbs B.V.

De winnaar van het concours, Antonia Goldberg met paard Rosalie kreeg een Westlands boeket uit handen van Westlands gemeenteraadslid Cor van der Mark (CDA) uit De Lier, samen met Baron Karl Hubertus von Beverfoerde, de organisator van het evenement.

Versproducten
Het internationale paardenevenement is een jaarlijks terugkerend 2-daags evenement, dat wordt ondersteund door de Westlandse Marleen van Giesen, die zich enkele jaren geleden in Duitsland heeft gevestigd. Zij zorgt er elk jaar weer voor dat verschillende Westlandse versproducten aan een groot Duits publiek worden getoond.
Het evenement bestaat sinds 2008 en vindt elk jaar plaats op een landgoed in Ostbevern (D). De eerste dag wordt altijd gereserveerd voor dressuur en springen en op de tweede dag vindt de Cross Country-Military plaats, de grootste publiektrekker. Het evenement trekt internationale ruiters en publiek uit alle werelddelen. Er waren zelfs ruiters uit Amerika en Japan. Volgens Marleen van Giesen, wordt het evenement in 2020 naar een nog hoger niveau getild.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hup Hup... naar HortiSoccer!

Vanavond spelen de Oranje Leeuwinnen alweer hun laatste groepsduel. De vrouwen hebben zich al geplaatst voor de achtste finales, dus heel...

Twitter: Nieuwe catalogus Syngenta

Syngenta Flowers heeft haar nieuwe catalogus gelanceerd. Op Twitter deelt het bedrijf een link naar de online versie, waarin verschillende...