Webinar GreenTech en Hortilux op 15 juni

Webinar GreenTech en Hortilux op 15 juni

LED-groeilicht biedt een duidelijke meerwaarde zoals productieverhoging, een betere kwaliteit en sneller kunnen telen. Daarnaast biedt LED-belichting nieuwe mogelijkheden, onder meer doordat het lichtspectrum kan worden afgestemd op het gewas, het elektriciteitsverbruik lager is en er minder warmtetoevoer is naar de planten.

Er is veel behoefte aan kennis over de juiste inzet van LED-belichting. Denk daarbij aan de bewezen resultaten voor uw teelt, de duurzaamheidswinst en het rendement uit investeringen. Het webinar 'Growing succesfully with LED' door GreenTech en Hortilux geeft antwoord op veel vragen. Kijk op 15 juni 10.00 uur om waardevolle inzichten te krijgen over investeringen, total cost of ownership, lichtrecepten, warmtebalans in de kas en efficiënt telen.

Toptelers Richard ter Laak en Jean-René Briand en teeltadviseur Poul Erik Lund delen hun ervaringen en geven hun visie op de toekomst. Ook wordt meer verteld over de gloednieuwe HORTILED Top Intense en Sirius groeilichtsystemen. Mis het niet, en registreer hier!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v