Voorjaarskriebels bij Waterdrinker

25-03-2019    09:00   |    Goedemorgen

Om de lente te vieren, is in het Waterdrinker Green Trade Center de aftrap van het voorjaar gegeven tijdens de GTC Days van 10 tot 15 maart. Een event dat drie keer per jaar herhaald wordt op voor de sector belangrijke overgangsmomenten naar een ander seizoen.

Deze editie stond in het teken van de start van het voorjaar, met daarbij een passend assortiment. Speciaal in deze week regelden de inkopers van Waterdrinker 21 GTC Deals, stonden er vele bijzondere producten in de Spotlight, vonden er 12 verschillende Meet & Greets plaats en stond de rest van het GTC ook ‘gewoon’ tot de nok gevuld met prachtige handel.  Dat klanten klaar zijn voor het seizoen en het de moeite waard vonden om juist in deze week naar Aalsmeer te komen, bleek uit het grote aantal internationale klanten. Veel volle karren werden het GTC uitgetrokken. 

Een aantal highlights
De Meet & Greet met Gova, producent van de Larus nobilis, was een van de hoogtepunten tijdens de GTC Days. Met name hun onderzoek naar mogelijkheden naar ‘No Waste’ wat heeft geresulteerd in een verzorgingslijn op basis van Laurier met daarin o.a. zeep en parfum was een interessant verhaal voor veel van onze klanten. Dat er Laurierijs werd uitgedeeld was daarbij mooi meegenomen.
Ander hoogtepunt was de lancering van een nieuw verkoopconcept in samenwerking met Cameleon Orchids, waarmee juist al die bijzondere Orchideeën die in het GTC te vinden zijn bekender en beminder gemaakt zullen gaan worden. Bijvoorbeeld door het aanbieden van kleinere aantallen én een consumentenwebsite waar over alle producten informatie te vinden is.
Het GTC Days prijzenrad behoort ook tot de highlights, waarvoor door kwekers en Resto Around the Clock meer dan 200 prijzen zijn gesponsord. Elke dag mochten klanten via een draai aan het rad hun geluk beproeven. De grote groene planten waren hierbij duidelijk favoriet.

Najaar
De komende maanden gaat Waterdrinker zich vol richten op het seizoen en alle mooie verkoopmomenten die hierbij horen. De volgende GTC Days zijn van 8 tot 13 september, gericht op het najaar. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws