Video: Hoera, weer een gerbera!

15-09-2021    10:31   |    Goedemorgen

Met de campagne ‘Hoera! Weer een oranje, roze, witte, rode, large, mini, nano, curly, spiky, sphere en bi-colour. Maar waarom eigenlijk?’ geven de telers en veredelaars van Coloured by Gerbera antwoord op de veelgestelde vragen van exporteurs.

Waarom verschijnen er elk jaar weer nieuwe gerbera’s in kleuren die ik al ken? Waarom zijn er zoveel nieuwe vormen? Waarom zou ik deze nieuwe soorten opnemen in mijn assortiment?

In een informatieve video wordt het ‘waarom’ op een vrolijke en duidelijke manier uitgelegd door verslaggeefster Eva. De video is onderdeel van de Gerbera Novelty Campagne die draait van 13 september tot 3 oktober 2021 waarbij het nieuwe gerbera assortiment onder de aandacht wordt gebracht bij exporteur en bloemist.

Gerberacollectief staat samen sterk     
Coloured by Gerbera is het collectief van alle 40 Nederlandse gerberatelers en veredelaars. Zij verschaffen bloemist, groothandel en exporteur assortimentsinformatie en inspiratie. Middels diverse campagnes en promoties zetten zij de gerbera internationaal op de kaart. De campagnes liggen in handen van creative agency Vandeez.

Bekijk hier de video


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Meer gas uit Noorwegen

Noorwegen gaat meer gas aan Europa leveren om de forse stijging van de energieprijzen te keren. Het Noorse...

Instagram: IJskoude kas?

KG Greenhouses is momenteel bezig met een project in IJsland. Daar bouwt het bedrijf een kas van 3.500 m2....