VB viert start bouw nieuw pand

25-03-2019    10:39   |    Goedemorgen

VB heeft vorige week de aanvang van de bouw van het nieuwe pand van VB aan de Galgeweg in Naaldwijk symbolisch gevierd. Er werd geen eerste paal geslagen, maar kinderen van de medewerkers hebben acht grote eiken aan de entree van het perceel geplant. VB wil hiermee iets teruggeven aan de omgeving.

VB, voorheen VB Group, presenteerde onlangs haar nieuwe strategie en huisstijl. De komende maanden wordt gebouwd aan een nieuw pand. 'Bomen staan voor groei, de reden waarom VB haar nieuwe pand bouwt. Deze symbolische start wilden wij graag maken met onze eigen mensen, hun partners en kinderen', geeft directeur Edward Verbakel aan als antwoord waarom er voor deze opvallende start van de bouw is gekozen. 'We willen ermee onderstrepen dat we met elkaar bijdragen aan wat we willen bereiken: een duurzame toekomst voor deze en volgende generaties.'

Uitstraling
De komende maanden zullen de contouren van het nieuwe pand stukje bij beetje meer zichtbaar worden. De bouw kan gevolgd worden op de nieuw gelanceerde website www.vb.nl, want met de start van de nieuwbouw heeft VB ook een tweede stap in groei en toekomst gezet met een nieuwe uitstraling; van logo tot en met website.
VB onderstreept met deze nieuwe uitstraling de duurzame strategie van het bedrijf. Een uitstraling die gebaseerd is op de kernwaarden van het bedrijf. 'Voor ons betekent sustainable, oftewel duurzaam, niet alleen de inspanning die wij gezamenlijk kunnen leveren voor een beter milieu. Het bewust omgaan met energie en water zijn binnen de tuinbouw al vele jaren vaste uitgangspunten en geen bijzonderheid. Voor ons staat duurzaam ook voor langdurig en bestendig. Termen die wij graag koppelen aan onze relaties met onze klanten, leveranciers en collega’s.'

Toekomst
VB heeft aangegeven zich gezamenlijk in te blijven zetten voor een duurzame toekomst. 'Eén die volgende generaties van ons zullen en mogen verwachten. Samen Duurzaam. Sustainable Together', besluit Verbakel.
Meer informatie over de nieuwbouw van VB is te vinden op www.vb.nl/vb-is-moving 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws