VanWestreenen verhuist kantoor naar buitengebied

VanWestreenen verhuist kantoor naar buitengebied

VanWestreenen is verhuisd. Het hoofdkantoor van de onafhankelijke adviseurs voor ruimtelijke ontwikkeling is met ingang van 31 mei 2021 niet langer op het bedrijventerrein in Barneveld te vinden, maar in het landelijke buitengebied van Lunteren. Het nieuwe pand bestaat uit twee kantoortuinen met vijfentwintig werkplekken. "Nog niet alle plekken zijn ingevuld; goed personeel is altijd welkom!"

Steven van Westreenen liep al jaren met de gedachte van een kantoor in het buitengebied. "Al sinds 2016 waren die plannen er," vertelt de eigenaar en adviseur milieu en ruimtelijke ontwikkeling van VanWestreenen. "We wilden werken in het buitengebied, daar waar onze klanten werken. Aan de Scherpenzeelseweg 11 in Lunteren vonden we een geschikte locatie."

Het nieuwe hoofdkantoor bevindt zich in het overgangsgebied tussen bedrijventerrein en agrarisch gebied, waar voorheen varkensstallen stonden. Van Westreenen: "Om met de bouw te kunnen starten, was er een functieverandering nodig. Onze kennis en ervaring kwamen daarbij goed van pas. Gelukkig konden we rekenen op ons netwerk op het gebied van landbouwtransitie en op Gebiedscoöperatie O-gen. Ook onze goede relatie met provincie en gemeente bleek zijn vruchten af te werpen."

Vacante werkplekken
Uiteraard voerde het VanWestreenen-team de complete ontwikkeling van het nieuwe pand zelf uit, tot aan de inrichting toe. Alleen het bouwen zelf werd uitbesteed. Van Westreenen: "Er staat nu een prachtig kantoor met vijfentwintig werkplekken, verdeeld over twee kantoortuinen. We hebben ook de digitalisering binnen de organisatie aangepakt. En het gebouw is voorzien van zonnepanelen en hoogwaardige isolatie, zodat het een zeer duurzaam kantoor is."

VanWestreenen is nu nog aantrekkelijker voor adviseurs en bouwkundigen uit bijvoorbeeld de Foodvalley, die willen meehelpen aan het 'door de regels loodsen' van ondernemers in het buitengebied. Van Westreenen: "Nu kunnen we onze dienstverlening verder uitbouwen, ook in de sector food & industries. De behoefte aan kundig en resultaatgericht advies is groot. Een aantal van onze werkplekken is nog niet ingevuld: goede medewerkers zijn meer dan welkom."

Kriebels
Naast de hoofdlocatie in Lunteren heeft VanWestreenen kantoren in Lichtenvoorde en Tubbergen. Door de nieuwbouw in Lunteren begint het bij mede-eigenaar Barry Wopereis nu ook te kriebelen op 'zijn' locatie in Lichtenvoorde. "Het team mag ontzettend trots zijn op de mijlpaal die ze samen bereikt hebben. We huren in Lichtenvoorde kantoorruimte, maar wellicht is er hier iets soortgelijks mogelijk," kijkt hij voorzichtig vooruit. "Maar natuurlijk kan niet alles tegelijk en, net als in onze projecten, werken we stap voor stap verder aan ons bedrijf."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v