Van Winden introduceert Curio Blues

Van Winden introduceert Curio Blues

Een bijzondere noviteit voor Van Winden Erica en de sector. Deze week introduceren de Drentse kwekers namelijk Curio Blues. Een nieuw ras binnen het huidige Curio-assortiment dat opvalt door haar verfijnde structuur en prachtige koelblauwe kleur.

Het product Curio Mount Everest wordt al jaren door Van Winden Erica gekweekt. Een uniek product met de eigenschappen van een vetplant. Van Winden Erica is gek op bijzondere producten en voegt dan ook trots een nieuw Curio- ras toe aan de collectie: Curio Blues. Curio Blues is extra bijzonder door de fijnere en langere bladeren ten opzichte van de andere Curio-rassen. Blues is compacter opgebouwd en heeft veel vertakkingen waardoor er een mooi, vol product ontstaat. Haar koele, blauwe gloed over de plant, komt hierdoor nog beter tot haar recht. Dit product past dan ook perfect in de huidige trends met een kleurenpallet van vergrijsde natuurtinten.

De parels van Van Winden
Het kweken van Zamioculcas en introduceren van bijzondere producten zit in het DNA van Van Winden Erica. Na de succesvolle introductie van de zwarte Zamioculcas Raven, bracht de kweker dit jaar ook Echeveria Devotion op de markt. Een prachtig product met een luxe, fluwelen uitstraling door haar zachte bordeauxrode met groene bladeren. Nu heeft Van Winden Erica opnieuw een bijzondere noviteit in handen: Curio Blues. Net als de andere bijzondere producten van Van Winden Erica, zal Curio Blues verkocht worden onder het label 'Royal Green'.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v