Van den Boomen verlaat Glastuinbouw Nederland

14-05-2021    09:01   |    Glastuinbouw Nederland

Bestuurslid Wim van den Boomen legt met ingang van 1 juni zijn bestuursfuncties binnen Glastuinbouw Nederland neer. Sinds 2000 was Van den Boomen actief binnen de vereniging. Naast zijn functie binnen het landelijke bestuur was hij voorzitter van de regio Brabant/Zeeland en voorzitter van de stuurgroep Arbeid en de ondernemersgroep Arbeidsmarkt en Onderwijs.

Na jaren actief te zijn geweest op het bestuurlijke terrein voor de glastuinbouwsector gaat Van den Boomen binnenkort aan de slag als senior grower bij Blue Skies One. Dit bedrijf richt zich op vertical farming.

“Ik waardeer het zeer dat ik de afgelopen jaren voor heel veel ondernemers hun belangen heb mogen en kunnen behartigen. Het thema Goed werkgeverschap heeft door inzet van het bestuur en de werkorganisatie de afgelopen jaren een stevige positie binnen de vereniging gekregen. Daar ben ik trots op en u mag trots zijn op hetgeen u uw personeel dagelijks te bieden heeft", zo laat Van den Boomen in een reactie weten.

"Ook voor onze internationale werknemers spannen we ons in. Zo publiceerden we begin dit jaar het Masterplan Internationale Werknemers. We willen dat de sector ook bij hen bekend staat als een goede en aantrekkelijke werkgever en daar moeten we met elkaar actief aan werken. Voor de speerpunten uit het plan komt veel waardering ook van buiten de sector."  

Verder is Van den Boomen trots op de samenwerking tussen de glastuinbouwondernemers in de regio Brabant/Zeeland. "Met elkaar hebben we een heldere toekomstvisie voor de sector in deze regio opgesteld, die nu verder wordt uitgerold. Zo zetten we ons als sector binnen de regio goed op de kaart."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws