Uitbreiding voor Decorum

24-02-2020    09:41   |    Goedemorgen

Vanaf 1 maart sluit Villa Curcuma uit Honselersdijk aan bij Decorum Plants & Flowers. Eigenaren André en Mike Zuidgeest zijn gespecialiseerd in het kweken van Curcuma snijbloemen, hiermee is het bedrijf de enige in Nederland.

André Zuidgeest: "We streven naar het kweken van een hoge kwaliteit en lange houdbaarheid bij de consument. Wij denken dat het lidmaatschap van Decorum ons bedrijf zal versterken".
 
In de kas van Villa Curcuma wordt een tropisch klimaat nagebootst, de Curcuma komt namelijk van origine uit Thailand. Belangrijk detail is dan ook dat de ranke, exotische bloem 'warm' (+15°C) vervoerd moet worden.
"We snijden de bloemen in lengtes van 55 cm tot wel 75 cm lang. Ons volledige assortiment van zeven soorten is nu beschikbaar en brengen we graag onder Decorum op de markt." aldus de Curcumakweker.

Jeroen Boon: "Met de komst van Villa Curcuma breiden we het assortiment uit met een exclusieve snijbloem, hier zijn we erg blij mee!" Het seizoen van de Curcuma verloopt van week 1 tot en met week 40.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Uitbreiding etiket Karma

Het etiket van Karma is uitgebreid met toepassingen per teeltcycli in de bedekte teelten van komkommer,...