Uitbreiding salesteam Klasmann-Deilmann

Uitbreiding salesteam Klasmann-Deilmann

Sinds kort hebben twee tuinbouwspecialisten het salesteam van Klasmann-Deilmann Benelux in Schiedam versterkt. Maurice van Erven wordt verantwoordelijk voor de verkoop van substraten, Growcoon en Log & Solve in West-Nederland en Raymond van Ispelen zal zich als productspecialist vooral gaan toeleggen op de ontwikkeling en verkoop van Growcoon pluggen.

Tuinbouw is de rode draad door het leven van Van Erven. Als tuinderszoon heeft hij na zijn vakopleiding een brede ervaring opgedaan in de tuinbouw. Allereerst in het familiebedrijf dat  gespecialiseerd was in gerbera's en orchideeën, daarna was hij werkzaam in een weefselkweeklaboratorium voor de opkweek van voornamelijk vaste planten en vervolgens heeft hij ervaring opgedaan bij een kwekerij voor potplanten. Zijn kennis wordt ingezet om relaties van Klasmann-Deilmann op juiste wijze te adviseren over de toe te passen substraatrecepturen en hernieuwbare grondstoffen.
 
Het tuinbouwverleden van Van Ispelen heeft zich tot op heden vooral gericht op substraten, nationaal en internationaal. Zijn kennis van substraten en de toepassing daarvan zijn een welkome aanvulling op de expertise van het team van Klasmann-Deilmann, dat als basis dient voor de verdere ontwikkeling van de biologisch afbreekbare Growcoon plug. Van Ispelen zal als productspecialist dit proces verder begeleiden.
 
Klasmann-Deilmann is een wereldwijde leverancier van organische substraten, grondstoffen en Growcoon pluggen. Het bedrijf beschikt over eigen gecertificeerde veenderijen en moderne productielocaties voor alternatieve grondstoffen. Alle substraten worden geproduceerd in overeenstemming met de richtlijnen van de RHP,  's werelds strengste kwaliteitsnormen voor de substraatindustrie.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v