Tuinbouw Jongeren organiseren topsprekersavond over omdenken

De afgelopen 1,5 jaar hebben we er allemaal mee te maken gehad. De wereld zag er van de één op de andere dag totaal anders uit. Maar hoe kun je als ondernemer nu het beste omgaan met de situatie. Daarom organiseren TJW en TJO wederom een topsprekersavond met als thema 'Omdenken'.

Tijdens deze avond worden we meegenomen door Willem van Boekel. Willem is negen jaar trainer geweest bij 'Ja-maar' en 'Omdenken' geweest, waarbij hij honderden groepen met veel hilariteit in de wereld van het omdenken introduceerde. Willem specialiseerde zich daarna in de essentie van samenwerken en klantgerichtheid, omdat daar voor een hoop bedrijven veel winst valt te behalen. Kortom, de man die ons die ons nieuwe inzichten kan geven.

Vervolgens zullen we in gesprek gaan met een aantal personen die elk op hun eigen manier moesten omdenken in de afgelopen periode. Zij gaan ons meenemen in de dagelijkse praktijk van omdenken in de tuinbouw en vragen beantwoorden zoals: "Waarom moesten jullie omdenken?" en "Wat heeft het jullie gebracht?"

Om de verhalen van beide sprekers in goede banen te leiden zal deze avond wederom worden geleid door Rob Veenman. Rob is een van de bekende gezichten van de WOS, en zal als avondvoorzitter de sprekers ondervragen en discussies met de leden begeleiden.

Heb jij je al aangemeld? Ben je geen lid, maar wil je toch dit mooie evenement bijwonen? Meld je dan aan als lid via www.tuinbouwjongeren.nl.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v