Trotse gerberatelers in collectieve campagne

15-09-2020    10:29   |    Goedemorgen

Nederlandse gerberatelers laten van zich horen middels een internationale campagne gericht op bloemist en consument. De telers gaan dit jaar letterlijk achter hun nieuwe soorten staan. Zij zijn namelijk het gezicht van de noviteiten campagne en tonen hun trots.

Ieder jaar in september introduceert Coloured by Gerbera alle nieuwe soorten te vinden bij Nederlandse telers. Dit jaar wordt het assortiment met maar liefst 90 gerbera’s uitgebreid.

Ook dit jaar weten de veredelaars weer te verrassen met unieke vormen en kleuren. De veredeling van een nieuwe gerbera soort kost gemiddeld drie jaar ontwikkeling. Een proces van trial and error om zo tot de best mogelijke gerbera te komen. Nu is het aan de telers om deze nieuwe soorten in de markt te brengen. Samen dragen zij de gerbera campagne en introduceren zij trots het nieuwe assortiment.

Stralend langs de A4
Vanaf maandag 14 september tot en met 20 september zie je de telers van Coloured by Gerbera stralen langs de A4 bij Leiden, richting Den Haag. De gerbera verrast altijd, dat is dan ook wat zij met deze campagne uitstralen richting bloemist en consument.
 
Coloured by Gerbera is het collectief van alle 40 Nederlandse gerbera telers en veredelaars. Zij verschaffen bloemist, groothandel en exporteur met assortimentsinformatie en inspiratie. Middels diverse campagnes en promotie zetten zij de gerbera internationaal op de kaart. De campagne ligt in handen van creative agency Vandeez te Nootdorp.

Bekijk hier de campagnevideo


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Tegenspraak op het werk

Niemand vindt het leuk om te horen wat er fout gaat. En zeker niet als je leidinggevende bent. Maar wie niet...

Instagram: Punki Lune

Joyce Lansbergen toont op Instagram vol trots de Punki Lune. De gerbera maakt deel uit van het nieuwe...