Seasonal Trade Fair gestart

14-03-2018    10:21   |    Goedemorgen

Vanochtend om 9.00 uur is bij Royal FloraHolland in Naaldwijk de Seasonal Trade Fair van start gegaan. Vandaag en morgen laat een groot aantal sierteeltbedrijven zich van de beste kant zien.

De Seasonal Trade Fair is een jaarlijks evenement van Royal FloraHolland dat plaatsvindt op de vestiging in Naaldwijk. Naast dat vele sierteeltbedrijven hun producten en noviteiten tonen, wordt ook een uitgebreid programma georganiseerd met masterclasses en demonstraties.

Goedemorgen spotte direct al enkele opvallende presentaties, waaronder die van het Dendrobium Nobile-label Bamboo Orchid (zie foto). Dus laat je de komende twee dagen vooral verrassen op de beursvloer. Vandaag is de Seasonal Trade Fair geopend tot 18.00 uur, morgen is de beurs open van 9.00 tot 16.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Meet&Greet met Flora Ola bij FHS

Er is weer een Meet&Greet bij Flower Handling Services in Naaldwijk. Donderdag 24 januari 2019 kun je van 9 tot 13 uur kennismaken met het...

Chinese landbouwminister op bezoek

Qu Dongyu, de Chinese viceminister van het ministerie Landbouw en Plattelandsontwikkeling, was maandag voor een kort bezoek in Nederland. In...