Samenwerking VDE Plant met nieuw meubelmerk

14-03-2018    09:10   |    Goedemorgen

VDE Plant, kweker van kamerplanten in Woubrugge is een samenwerking aangegaan met het nieuwe meubelmerk: Mattz. Dat is te lezen op de blog van Karin van der Eijk, van VDE Plant. De onderneemster legt uit waarom het bedrijf de samenwerking heeft opgezocht met een branchevreemd merk.

“Wij willen aan interieurliefhebbers laten zien wat je met planten kan doen. Ons bedrijf ontwikkelt veel leuke concepten die we willen testen en waarover we graag in gesprek gaan met consumenten. Planten zijn namelijk veel meer dan alleen een mooie aanvulling op het interieur. Planten brengen leven en maken mensen blij en gezond”, zegt Van der Eijk.

Concept Store
“Mattz en VDE Plant willen de gezamenlijke passie voor interieur delen”, zegt Karin. Het resultaat is een conceptstore, waar plantenconcepten, meubels en accessoires met elkaar in overeenstemming zijn. De winkel is sinds 3 maart open voor consumenten die er op zaterdag van 9 tot 12 uur terecht kunnen.

In de INTENZ® Concept Store in Woubrugge presenteert VDE Plant de laatste ontwikkelingen op het gebied van hun eigen planten. Consumenten kunnen terecht met vragen, “want ook als je geen groene vingers hebt zijn planten een aanvulling in je interieur”, aldus Karin, “We merken dat de verbinding met de natuur meer dan ooit leeft en willen daarover in gesprek met de consument die onze planten koopt.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws