Monique Heemskerk wordt het gezicht van VMP4ALL

01-02-2021    09:53   |    Goedemorgen

Monique Heemskerk is per 1 februari het gezicht van VMP4ALL, een netwerk waarbij directe handel in de sierteelt eenvoudig en comfortabel wordt gefaciliteerd.

Monique Heemskerk begon als eerste vrouw in de keuring van de VBA in de jaren 80. Toen de potplantentribune was gebouwd werd zij daar veilingmeester, en na de doop van Ficus Monique volgde een aantal jaren met commerciële (management) functies. De laatste jaren was Heemskerk actief bij de ontwikkeling van het internationale deel van Floriday en verantwoordelijk voor het Turkije programma van Royal FloraHolland. Nadat vorig jaar de wegen tussen Heemskerk en de veiling scheidden, startte zij haar eigen bedrijf, en was zij het afgelopen jaar als ad interim een onderdeel van de directie van Groenland.

Monique Heemskerk kent de sector van binnen en buiten: “De huidige ontwikkelingen in de sector zijn voor mij de bevestiging; “VMP4ALL is precies wat de sector op dit moment nodig heeft.” VMP4ALL is een snelweg voor transacties, een netwerk waar je heel eenvoudig en supersnel koppelingen met elkaar hebt, vanuit je eigen softwarepakket. Koppelingen om direct zaken te doen, tussen kwekers en handel, op de manier zoals je altijd hebt gedaan. En wilt blijven doen. "Zie het als een infrastructuur voor de sierteelt”, aldus Heemskerk.

Veel voordelen
VMP4All is een netwerk waarbij grote aantallen VMP-koppelingen worden gebundeld. Hierdoor maak je gebruik van je eigen koppelingen en hoeft je de werkwijze niet te veranderen. Ook de mogelijkheden om maatwerkafspraken op een efficiënte manier vast te leggen, en geen beperkingen te hebben met wie je koppelt, maakt dit netwerk een snelweg om gemakkelijk direct zaken te kunnen doen met elkaar. “Ik geloof dat dit het juiste moment is voor VMP4ALL. Het is goed voor iedereen in de sector. Ik hou van de eenvoud en de snelheid van het netwerk, en dit geeft mij het vertrouwen dat we samen de sector weer sterker kunnen maken.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Morgen op PTR: Benfried

Cor Poppe, productmananager Gewasbescherming en Meststoffen bij Benfried, is vrijdagochtend te gast in de...