Prominent: slimme verpakking zijn de toekomst

17-05-2018    08:28   |    Goedemorgen

Prominent Tomatoes zet LinkedIn en doet dat op een slimme manier.

Bij social media denken we al snel aan Facebook, Instagram en Twitter. Maar ook LinkedIn biedt mogelijkheden aan bedrijven in de tuinbouwsector. Dat laat Prominent Tomatoes zien. LinkedIn is meer dan een gepersonaliseerde vacaturesite voor Prominent, hoewel er ook vacatures geplaatst worden. Maar er worden ook blogs geplaatst, bijvoorbeeld onlangs over de toekomst van slimme verpakkingen.

Verpakkingen zijn altijd een hot topic. Er kan urenlang gekeuveld worden over kwaliteit, duurzaamheid en grondstoffen. Prominent Tomatoes heeft ook dagelijks te maken met de vraagstukken rondom verpakkingen en deelt haar ervaringen via een blog, die ook op LinkedIn neergezet wordt.

Dit soort 'long reads' vinden op LinkedIn altijd een doelgroep, want daar zitten mensen die op zoek zijn naar kennis en vaardigheden. Kortom, een slimme manier van het gebruik van LinkedIn door Prominent Tomatoes.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Meet&Greet met Flora Ola bij FHS

Er is weer een Meet&Greet bij Flower Handling Services in Naaldwijk. Donderdag 24 januari 2019 kun je van 9 tot 13 uur kennismaken met het...

Chinese landbouwminister op bezoek

Qu Dongyu, de Chinese viceminister van het ministerie Landbouw en Plattelandsontwikkeling, was maandag voor een kort bezoek in Nederland. In...