Plant Design!

14-01-2020    09:03   |    Goedemorgen

Naast de succesvolle campagne Bedankt Plant die de positieve werking van planten op ons welbevinden belicht, komt Mooiwatplantendoen.nl met een nieuwe contentcampagne: Plant Design. Een campagne die perfect aansluit bij het groeiplatform ‘Interior’.

Wat is Plant Design?
Mooie interieurbeelden met planten zien we in overvloed in de woonbladen, op Instagram en Pinterest. Planten worden vaak gebruikt ter decoratie, om het geheel af te maken. Maar wat nou als je planten dezelfde rol geeft als je onmisbare meubels? Wat als je bij de inrichting van je huis eens zou starten met de planten en daarna pas andere interieurartikelen zou toevoegen? Planten als designobjecten dus, design door Moeder Natuur.

Plant Design: de kunst en wetenschap waarmee een interieur verbeterd wordt door middel van een levend designobject om een gezondere en mooiere leefomgeving te creëren.

Een hele mond vol en een behoorlijk statement. Maar om planten van een decoratiestuk naar een designwaardig interieurobject te tillen, dienen ze een hoofdrol te spelen en de eer en status toebedeeld te krijgen die planten verdienen.

Online Masterclasses
Hoe vertellen we dit de consument? Door middel van online Masterclasses. "We hebben drie masters gevonden die alle drie op hun eigen manier met planten en design omgaan. Zij delen hun visie en tips in een korte masterclass van 5 minuten."

Lees hier meer over de masterclasses


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws