Duurzame tuinbouw op RTL Z

29-08-2017    09:45   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Tijdens in het televisieprogramma ‘Doe Maar Duurzaam’ van RTL Z afgelopen zondag liet de glastuinbouw zien hoe de warmtevoorziening in de glastuinbouw verduurzaamt. Aan de film werkten LTO Glaskracht Nederland en AgroEnergy mee. De uitzending wordt nog drie keer herhaald.

Maikel van den Berg vertelde in het programma namens LTO Glaskracht Nederland over de huidige energiebronnen en verduurzaming in de glastuinbouw. Edwin Valkenburg vertelt namens AgroEnergy over de rol van de energieleverancier, de ondersteuning van de overheid en over de toekomst van de warmtevoorziening in de glastuinbouw.

Doe Maar Duurzaam is een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. In deze aflevering van Doe Maar Duurzaam staat ‘ondernemen’ centraal. Het programma is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhalingen worden deze week ook uitgezonden op RTL Z op: woensdag 30 augustus om 10.30 uur en a.s. vrijdag 1 september om 13.05 uur en zaterdag 2 september om 16.30 uur

Bekijk hier het item van AgroEnergy en LTO Glaskracht Nederland in Doe Maar Duurzaam hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws