Nieuwe uitstraling Qualily

Nieuwe uitstraling Qualily

De Q van Qualily is al jaren een begrip in de leliemarkt en deze gaat een nog prominentere plek in de uitstraling krijgen. Tussen medio november tot eind december zal de gehele lelieproductie van Qualily stapsgewijs overgaan in de nieuwe uitstraling en bijbehorende verpakking. Een verpakking die recht doet aan het mooie kwaliteitsproduct van Qualily.

Qualily is hard gegroeid de afgelopen jaren en het moment is daar om meer naar buiten te treden. Inmiddels worden op vijf locaties een zeer breed sortiment kwaliteitslelies geteeld. Komend jaar komt daar een zesde locatie bij om aan de groeiende marktvraag te voldoen.

Naast de zes teeltlocaties moet ook zeker de centrale Qualily hub op veiling Naaldwijk vermeld worden. Alle lelies gaan direct na de oogst naar deze centrale locatie. Hiervandaan worden orders in de box bij kopers afgeleverd die dezelfde ochtend in de daghandel besteld zijn. Dat kopers niet meer anders willen blijkt wel uit het hard groeiende aantal orders dat dagelijks wordt uitgeleverd.

Dat de Q van Qualily ook voor kwaliteit staat blijkt niet alleen uit de naam. Op de nieuwe verpakking valt ook de tekst 'Unfolding beauty' op. Qualily zweert bij uniform geteelde en geoogste lelies. "Een consument heeft recht op bloeiende lelies, dus wij oogsten de juiste rijpheid voor optimale bloeigarantie. Daarin onderscheidt Qualily zich écht in de markt, gewoon door lelies niet te rauw te oogsten."

Sinds 2019 is Qualily naast MPS A ook Global GAP gecertificeerd en altijd op zoek naar manieren om zo duurzaam mogelijk te ondernemen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v