Nieuwe huisstijl en pay-off

Nieuwe huisstijl en pay-off

Opti-flor lanceert vandaag haar nieuwe pay-off en huisstijl. De aanscherping en nieuwe merkuitstraling is een volgende stap om het merk Opti-flor nog sterker te positioneren.

Opti-flor is een krachtig en groeiend bedrijf. In het afgelopen jaar is er hard gewerkt door een interne werkgroep om de koers en waarden van de organisatie toekomstbestendig te maken. Ook de visuele identiteit van het merk Opti-flor is naar een hoger modeniveau getild.

Rene Hendriks, één van de eigenaren van Opti-flor: "De afgelopen twintig jaar hebben we gebouwd aan het breedste assortiment van Europa, met zeven uiteenlopende collecties. Met onze orchideeën willen we leven en geven mooier maken." Tim van Leeuwen, manager Marketing, vult aan: "We hebben het assortiment om de consument te verrassen in het schap van de betere tuincentra en bloemist. De perfecte orchidee voor ieder interieur, thuis of op het werk'. Dit geeft onze partners houvast in hun assortimentsbeleid. Centraal hierin staat de belevingswereld van de consument; we doen dit als Opti-flor altijd herkenbaar anders."

De nieuwe huisstijl is een combinatie van zachte geometrie (herkenbaar Opti-flor) met een verhaal in elk element. "Zo verwijzen de 5 verticale strepen naar 'five-star', de bloemtak naar ons vakmanschap en de open bloem verwijst subtiel naar onze aandacht voor élk detail", aldus Larissa Valstar, manager communicatie. "De komende tijd wordt deze nieuwe visuele identiteit zichtbaar in al onze merkuitingen en zullen we onze koers samen met onze ketenpartners invulling geven."

Orchid Inspiration Days
Klanten zijn van harte welkom om alle noviteiten te leren kennen en de nieuwe stijl te zien tijdens een bezoek aan de Orchid Inspiration Days. Je bent hiervoor, uitsluitend op afspraak, welkom.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v