Pioenrozen en vingerhoedskruid in bruidsboeket Meghan

16-05-2018    12:47   |    Goedemorgen

Aankomend prinses Meghan Markle loopt volgende maand richting het altaar naar prins Harry met een boeket van witte rozen, pioenrozen en vingerhoedskruid. Meghan en haar aanstaande hebben bloemiste Philippa Craddock de taak gegeven hun trouwlocaties te versieren, maakte Kensington Palace bekend.

Harry en Meghan willen dat St. George's Chapel en St. George's Hall worden opgevrolijkt met groen uit Windsor. Ook is gekozen voor bloemen en planten die in het seizoen zijn en, waar mogelijk, van nature bloeien in mei.

Dat Meghan pioenrozen in haar bruidsboeket wil, is geen verrassing te noemen. Het zijn haar lievelingsbloemen, zei ze eerder op social media. Zo schreef ze in 2016 op haar inmiddels verwijderde Instagram-account dat ze zichzelf een enorme bos cadeau had gedaan omdat pioenrozen haar "eindeloos gelukkig" maken.Bloemiste Craddock liet weten vereerd te zijn met de opdracht voor het koninklijk huwelijk. De bloemiste gaat niet alleen over het bruidsboeket en de aankleding van St. George's Chapel en St. George's Hall, ook de bruidstaart wordt versierd met verse bloemen.

Harry en Meghan trouwen op 19 mei in Windsor. Het stel heeft zeshonderd ' speciale' gasten uitgenodigd. De prins en de actrice nodigden ook 2640 andere mensen uit voor hun huwelijk. De complete gastenlijst is nog geheim.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Mamabubbel...

In het afgelopen jaar hebben moeders meer rollen vervuld dan ooit. Vaak vanuit huis zijn de moeders: juf, kok,...