Morgen van 10-12: HortiPro live

Morgen van 10-12: HortiPro live

Morgen kun je weer luisteren naar een nieuwe aflevering van HortiPro live op Paprika Tasty Radio. Het eerste uur zal grotendeels in het teken staan van muziek, in het tweede deel gaat Eric Kerklaan in gesprek met collega Jürgen Brokelman over het verwarringsferomoon Isonet T.

Isonet T wordt ingezet tegen Tuta absoluta in o.a. tomaat. Daarnaast zullen twee nieuwe producten onder de aandacht worden gebracht: ThripsLok en Phero Thrips. Deze producten zijn sinds twee weken beschikbaar en worden nu volop in de praktijk getest.

HortiPro live is te horen van 10.00 tot 12.00 uur. Aansluitend kun je nog een keer luisteren naar de uitzending van KAS Live! van 23 juli. Vanwege de vakantieperiode gaat KAS Live! er even tussenuit. Vanaf medio augustus kun je weer naar nieuwe live-uitzendingen van KAS Live! luisteren.

Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com en Spotify.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v