Morgen te horen op Paprika: Flowersation en Kurkuma Store

10-05-2021    10:25   |    Goedemorgen

ACTUEEL HORTI THEMA - We hadden haar al enkele malen in de nieuwsbrief, maar deze week is Marina Jaksic te gast in de studio van Paprika Tasty Radio. Als verantwoordelijke voor het populaire Instagramaccount Flowersation haakt zij in op het thema Nieuwe rassen sierteelt.

Flowersation brengt op Instagram Nederlandse bloemen en planten onder de aandacht van bedrijven en consumenten in Oost-Europa. Wat is de gedachte achter het Instagramaccount? Wie is Marina Jaksic zelf? En wat is haar kijk op de Nederlandse sierteeltsector? Je hoort het morgen tussen 10.00 en 11.00 uur via www.paprikatastyradio.nl.

Maar we gaan al om 9.00 uur live. Dan kun je luisteren naar een gesprek met Dean Zuidgeest van Kurkuma Store, een Nederlandse webwinkel puur gefocust op zelf geteelde kurkumabloemen. De webshop is zeer recent geopend. De kurkumabloemen worden bij bestelling vers geplukt en direct verzonden. Wat het verhaal hierachter is, hoor je morgen tussen 9.00 en 10.00 uur, eveneens via www.paprikatastyradio.nl.

Schakel morgen dus vanaf 9.00 uur in op de tuinbouwzender van Nederland om niets te missen van het actuele horti thema Nieuwe rassen sierteelt!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws