Laatste kans voor deelname Verandermanagement

Laatste kans voor deelname Verandermanagement

Al eens afgevraagd wat digitalisering, Big Data, circulair of de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling aan veranderingen binnen jouw bedrijf gaan betekenen? Al nagedacht over hoe je jouw staf en medewerkers bewust maakt van de gevolgen van deze veranderingen voor de ontwikkeling van de organisatie en medewerkers? Heb je in jouw functie binnen de (glas)tuinbouw te maken met veranderingsprocessen en zoek je praktische handvatten om een verandertraject gestructureerd aan te pakken en resultaten te boeken? Dan komt de training Verandermanagement in de (glas)tuinbouw op het juiste moment.

In deze training leer je draagvlak te creëren en om te gaan met weerstanden en omgevingsinvloeden. Je krijgt inzicht in de effectiviteit van jouw advies- en leiderschapsvaardigheden in relatie tot veranderprocessen. Jouw mededeelnemers zijn o.a. werkzaam als eigenaar, directeur, manager, afdelingshoofd, teamleider of HR-manager in de (glas)tuinbouwsector. Na succesvolle afronding ontvang je een post-hbo certificaat van Inholland Academy. En wat het extra interessant maakt: de training is gratis!

Met een subsidie van NL leert door kan Inholland Academy nu tijdelijk verschillende opleidingen in het vakgebied Agri en Voeding gratis aanbieden, waaronder de online training Verandermanagement in de (glas)tuinbouw. Maandag 11 oktober 2021 start de vierde en voorlopig laatste groep enthousiaste deelnemers met deze korte, praktijkgerichte post-hbo scholing die verzorgd wordt door Tienko Siersema (docent Strategisch- en verandermanagement bij Inholland) en verrassende gastsprekers uit de sector. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Profiteer dus van deze unieke kans en schrijf je vandaag nog in: https://www.inholland.nl/academy/opleidingen/nl-leert-door/.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v