Kwekerijen veilen groot deel machinepark online

23-01-2020    10:15   |    Goedemorgen

Aardbeienkwekerij HAVU Brabant en boomkwekerij Flora Partners hebben een groot deel van hun machinepark vervangen. De oude machines en hulpmiddelen worden daarom ter veiling aangeboden.

Ralph Vugts teelt op ruimk 100 hectare coniferen en heesters, terwijl Harold Vugts in een moderne kas van 2,5 hectare aardbeien teelt. Het kassencomplex wordt daarbij duurzaam verwarmd met een biomassa-installatie met elektriciteitsterugwinning. Daarnaast houden de bedrijven zich volop bezig met ontwikkeling van agrarische machines en installaties voor het eigen gebruik.

Vanwege de doorontwikkeling van de bedrijven, worden machines en hulpmiddelen om de zoveel tijd vervangen. Nu is dat ook het geval. Om het bestaande machinepark een tweede leven te geven, is nu een veiling gestart. "Het is de tweede keer dat wij dit via een veiling doen", geeft Harold Vugts aan. "De eerste keer werd hier dankbaar gebruik van gemaakt door kopers. Daarom kiezen we er nu weer voor om onze machines en installaties te koop aan te bieden."

De veiling is inmiddels gestart en is nog open tot 28 januari. Wees er dus op tijd bij via deze link.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Aanmelden Spring Fair

Voor je het weet is het weer lente! Een periode waarin consumenten hun tuin weer zomerklaar willen maken. De...