Koppert support Nederlandse inzending Expo Dubai 2020

Koppert support Nederlandse inzending Expo Dubai 2020

Samen met andere Nederlandse topbedrijven op het gebied van innovatie en technologie heeft Koppert Biological Systems zich aangemeld als sponsor van 'The Netherlands Pavilion' op de internationale Expo 2020 Dubai.

'Connecting Minds, Creating the Future' is het thema van de expo dit jaar en met de Nederlandse deelname van 'Uniting Water, Energy & Food' zal Koppert aanwezig zijn om te laten zien hoe het bedrijf bijdraagt ??aan 100 procent duurzame land- en tuinbouw, en hoe het biodiversiteit bevordert en voedselveiligheid verbetert.

Koppert sluit zich aan bij het duurzame hightech platform Nederland Paviljoen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De langverwachte Expo 2020 Dubai, die op 1 oktober begint en 6 maanden duurt, zal naar verwachting miljoenen bezoekers van over de hele wereld trekken. Een van 's werelds oudste en grootste wereldbeurzen, voor het eerst gehouden in Londen in 1851, zal worden georganiseerd door de Verenigde Arabische Emiraten. Het is bedoeld om duurzame transformatie te inspireren door de nieuwste geavanceerde technologie en innovatie te presenteren.

"De deelname van Koppert weerspiegelt onze inzet voor een duurzame land- en tuinbouw en we hopen bezoekers te informeren en inspireren en partnerschappen te bevorderen die ten goede komen aan duurzame voedselproductie, biodiversiteit en de gezondheid van de planeet en haar mensen", zegt Koppert's Export Manager voor het Midden-Oosten, Noord-Afrika en India, Yassin Lahiani.

"De Golfregio zelf maakt een ongekende ontwikkeling door op het gebied van duurzame teelt, waarvan een groot deel wordt gepromoot en ondersteund door de overheid die de gezondheid en voeding wil verbeteren", legt Lahiani uit. "De pandemie heeft aangetoond hoe belangrijk het is om zelfvoorzienend te zijn en niet afhankelijk te zijn van import." Koppert bedient al meer dan 20 jaar telers in de Golfregio. "De vraag van consumenten en retailers naar voedsel dat vrij is van chemische residuen in deze regio is groot."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v