Kromkommer presenteert eigen kinderboek

21-04-2020    11:01   |    Goedemorgen

Kromkommer, het initiatief dat 'gekke groenten' een tweede leven geeft, heeft een positief bericht in deze roerige tijden. Er is namelijk een Kromkommer kinderboek verschenen.

"We hebben extra hard gewerkt afgelopen weken om het boek af te krijgen zodat we alle thuiszittende kids blij kunnen maken met dit grappige én leerzame verhaal. Het boek is bedacht en gemaakt door ons eigen team met steun van Stichting Goeie Grutten. FC Klap is de uitgever van het boek", aldus Kromkommer.

Net als bij het Kromme Groente & Fruit speelgoed leren kids met het kinderboek dat de natuur geen eenheidsworst maakt. "De Krommies zijn nét zo lekker als hun rechte vriendjes. De ster van het verhaal is Meneer Tweebeenpeen, die erachter komt dat hij er anders uitziet omdat hij twee benen heeft. Maar, hij leert ook al snel dat het heel oké is om anders te zijn."

Het verhaal
Meneer Tweebeenpeen heeft samen met zijn rechte maatje Wil Wortel de grootste lol onder de grond. Totdat de twee vrienden groot genoeg zijn en worden geoogst. Boven de grond wordt Meneer Tweebeenpeen opeens gescheiden van Wil Wortel. Waar is Wil naartoe? En waarom mag Meneer Tweebeenpeen niet met hem mee? Samen met de andere Krommies, Keesje Krom, Thea Tomatenhart, Pieter Peer en Karel Appel, gaat Meneer Tweebeenpeen op avontuur om Wil wortel te vinden.

Bestellen en/of doneren
Wil je als een van de eersten het boek 'De Krommies - Meneer Tweebeenpeen' scoren? Bestel jouw exemplaar dan hier. Maar Kromkommer wil samen met jou zoveel mogelijk kindjes blij maken met dit leuke verhaal. Help jij mee? Doneer dan één of meerdere boeken aan stichting Kinderen van de Voedselbank. Kromkommer zorgt dan dat de boeken bij de kids terecht komen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws