Force ontzorgt telers tijdens de teeltwisseling

15-09-2020    10:17   |    Goedemorgen

Force Sloopwerk helpt telers sinds kort ook bij de teeltwisseling. Ron van der Helm liet recent op Goedemorgen al weten dat het gaat om een nieuwe serieuze tak binnen de organisatie. De komende periode kan het bedrijf dus aan de bak.

“In het verleden hielpen we tuinders ook al met de teeltwissel, maar toen we het te druk kregen met sloopwerkzaamheden, is dat naar de achtergrond verdwenen. Maar omdat we merken dat er juist nu veel animo voor is, gaan we ons weer op de teeltwisseling richten”, aldus Ron. “De teeltwissel is een hele hectisch periode op een tuin. Dan wil je dat alle werkzaamheden zo snel mogelijk en op een goede manier worden uitgevoerd. Wij helpen tuinders daarom om het gewas uit de kas te halen, het teeltsysteem te verwijderen en indien nodig de verwarming aan te passen. Ook kunnen wij bijvoorbeeld betonpaden verwijderen als een tuinder dat wil. Op ieder vlak bieden wij maximale ondersteuning aan.”

Force heeft in dit nieuwe bedrijfsonderdeel geïnvesteerd door de juiste machines aan te schaffen. “Onze mensen hebben al ervaring met dit werk en kunnen dit heel goed oppakken. Wij zien het dan ook naast de kassensloop, kassendemontage en renovatiesloop als een geweldige aanvulling binnen ons mooie bedrijf. En afgaande op de positieve reacties uit de markt, voorzien we hiermee ook daadwerkelijk in een behoefte.”

“Daadkracht is wat ons onderscheidt”, zegt Ron. “Gas geven en knallen!” Daarbij worden beloftes altijd waargemaakt, meent hij. “Wij zijn mannen van ons woord. Zo kennen mensen ons vanuit het sloopwerk en met dezelfde kwaliteitsborging pakken we ook de teeltwissel aan. We gaan zo heel veel tuinders ontzorgen.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Tegenspraak op het werk

Niemand vindt het leuk om te horen wat er fout gaat. En zeker niet als je leidinggevende bent. Maar wie niet...

Instagram: Punki Lune

Joyce Lansbergen toont op Instagram vol trots de Punki Lune. De gerbera maakt deel uit van het nieuwe...