Evanthia 'On Tour' in week 24

Evanthia 'On Tour' in week 24

Als deelnemer aan FlowerTrials is veredelingsbedrijf Evanthia gewend aan flink wat aanloop in week 24. Hoewel het dit jaar allemaal anders is, zorgt Evanthia voor een bloeiend spektakel. Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 juni gaat Evanthia On Tour en iedereen is uitgenodigd.

Iedere dag in week 24 zal het Westlandse bedrijf korte video's lanceren op de website ontour.evanthia.nl. In deze video's nemen Evanthia's marktmanagers, sales managers en teeltadviseurs de kijkers mee naar verschillende locaties om het nieuwste van hun brede assortiment te laten zien en nieuwe ontwikkelingen te bespreken. Sunsation potzonnebloemen, Lavandula Cleo-Patio, het brede assortiment tropische planten en snijbloemen... alles komt aan bod.

Naast een eigen roadtrip langs veredelingslocaties, productiefaciliteiten voor jonge planten, kassen en buitenlocaties, zal Evanthia ook deelnemen aan Studio FlowerTrials. Op dinsdag 15 juni om 15.30 uur gaat Marvin Grootendorst, sales manager van Evanthia, met presentatrice Marit van Bohemen in een live uitzending dieper in op Evanthia's potzonnebloemen en lavendel.

Iedereen die geďnteresseerd is in een één-op-één afspraak met één van Evanthia's teamleden, is uitgenodigd om contact op te nemen met het bedrijf en een afspraak te plannen. Uiteraard rekening houdend met de huidige COVID-19 regelgeving.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v