Eerste HortiSoccer-vlaggenlijn overhandigd

Eerste HortiSoccer-vlaggenlijn overhandigd

De eerste HortiSoccer-vlaggenlijn voor het EK Voetbal is gisteren overhandigd aan Sander Zuidgeest van Steenks Service. Op de vlaggen prijken de logo's van verschillende bedrijven uit de tuinbouw, zodat het EK de komende weken ook een tuinbouwtintje krijgt.

Steenks Service is een van de vele bedrijven die hebben deelgenomen aan de EK-vlaggenlijn van HortiSoccer, een initiatief van Goedemorgen en Paprika Tasty Radio. Komende vrijdag trappen Turkije en Italië het EK Voetbal af, maar zondag is Oranje aan de beurt voor de eerste poulewedstrijd tegen Oekraďne. Langzaam aan kleurt Nederland oranje en met de EK-vlaggenlijn van HortiSoccer kun jij daar strak ook aan bijdragen. Je ontvangt de vlaggenlijn gratis bij KAS Magazine, die vanaf morgen door de bus valt. Hang de vlaggenlijn op in het bedrijf of thuis en geef deze voetbalzomer een mooi tuinbouwtintje. Ontvang je KAS niet, maar wil je toch een vlaggenlijn? Neem dan contact op via jolanda@hollandhortimedia.nl.

O, en als de vlaggen hangen, ga dan ook direct even naar www.hortisoccer.nl en doe gratis mee aan dé voorspellingspoule van de tuinbouw. Voorspel jouw top 4 en maak kans op mooie prijzen.

Goedemorgen, Paprika Tasty Radio en alle deelnemende bedrijven wensen je alvast een mooi EK Voetbal toe!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v