Decorum presenteert haar eigen sneaker

23-10-2020    09:57   |    Goedemorgen

Decorum lanceert haar eigen sneakerlijn, een lang gekoesterde droom van het marketingteam achter het merk. De sneakers worden in Portugal vervaardigd en zijn handgemaakt van duurzaam geproduceerd leer. Uiteraard is de schoen opgemaakt en gestyled in de bekende Decorum kleuren.

Er zijn al diverse Decorum kledingstukken in omloop, zoals vesten, t-shirts en sweaters. Met name de vesten zijn populair bij eindklanten en de vereniging ontvangt regelmatig vragen van eindklanten voor deze vesten. Met de groeiende vraag naar Decorum producten en de groeiende populariteit van het merk bij eindklanten, groeit ook de vraag naar Decorum promotiematerialen.
 
Het accountmanagement team van Decorum, is in zijn nopjes met de introductie van de marketing gimmick. Regelmatig ontvangen zij verzoeken van eindklanten voor het leveren van Decorum kleding. Het past in het beeld dat het aandeel Decorum groeit. En daarmee stijgt ook de vraag en interesse in Decorum merchandise. De sneaker wordt in een beperkte oplage van 100 exemplaren uitgebracht en exclusief aangeboden aan buitenlandse relaties van Decorum.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws