Decorum pakt door: Summer Fair

Decorum pakt door: Summer Fair

Met 145 bezoekers was de Decorum Spring Fair, de eerste fysieke beurs die het merk dit jaar organiseerde, een heus succes. De Spring Fair is nog maar net afgelopen, maar het kwaliteitsmerk heeft de smaak goed te pakken en maakt nu de volgende fysieke beurs bekend: op 16 juni organiseert Decorum de Summer Fair bij kweker WF Leenen.

Decorum is een toonaangevend merk en dat stralen de producten ook uit. Voor het merk is de bloemenbeurs dus dé gelegenheid om met klanten in contact komen, ze zien en ze spreken en hun kwaliteitsproducten te presenteren. Dat was de drijfveer bij het opzetten van de Spring Fair en ook tijdens de Summer Fair is dit het belangrijkste aspect, want met beurzen opent het merk deuren en onderhoudt het klantcontacten.

Tijdens de Summer Fair presenteert Decorum maar liefst zeven noviteiten, zijn de bloemenkwekers natuurlijk aanwezig, maken bezoekers op inspirerende wijze kennis met het Decorum bloemenassortiment en kunnen bezoekers een kijkje nemen in de kwekerij van WF Leenen. Vanwege de geldende coronamaatregelen is vrije inloop niet mogelijk. Wel biedt Decorum de mogelijkheid vooraf een tijdsblok te reserveren.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v